4. Kolo

02.09.2019 07:57

TJ SMRČINA HORNÍ PLANÁ 9:1 TJ SOKOL PŘÍDOLÍ

Branka: Boháč, Švábirt, A. Kvasnička, Bednář, A. Kvasnička, J. Koritar, V. Růžička, Boháč, Bednář

Žk: Parai

Sestava: M. Truhlář- P. Kostínek, P. Trančík, F. Švábirt, T. Komžák, M. Rada, V. Růžička, M. Bednář, J. Koritar, J. Boháč, R. Šedivý

 

Začátek zápasu nabídnul hned první šanci a to na straně hostů z Přídolí. M. Truhlář však střelu zlikvidoval. V 6 minutě byl faul na domácí Smrčinu rychle rozehrán Koritarem za obranu, kde našel Boháče a ten mezi dvěma hráči prostřelil brankáře Přídolí 1:0. Poté Smrčina několik šancí nevyužila. V 18 minutě zvyšoval Švábirt na 2:0 přehozením brankáře. Hned ve 22 minutě utekl Koritar z půlky všem obráncům a centroval před bránu kde A. Kvasnička skluzem doklepával do odkryté branky 3:0. O 4 minuty později Bednář střelou z hranice vápna zvyšoval na 4:0. Před odchodem do kabin přidal ještě jeden gól Kvasnička dorážkou z malého vápna a do kabin se šlo za stavu 5:0.

 

Po příchodu z kabin se hosté z Přídolí pokusilo dostat do zápasu avšak v 52 minutě Koritar střelou z vápna na přední tyč zvyšoval na 6:0. V 68 minutě po schrumáži před brankou a několika dorážkách vystřelil z velkého vápna Růžička a umístěnou střelou k levé tyči zvýšil na 7:0. Poté se dočkali i hosté, kteří pěknou akcí snížili na 1:7. V 84 minutě navýšil náskok domácích na 8:1 Boháč střelou z poza vápna, která skončila přímo v levé šibenici. V 89 minutě ještě Bednář krásnou střelou zpoza vápna trefil opět levou šibenici a upravil na konečných 9:1.